Ticmate
Biljetter till internationella evenemang
aktiv i 42 länder på 6 kontinenter

Om ParisFotboll.se

ParisFotboll.se är ett svensk ägt bolag med kontor i Stockholm, Köpenhamn och Barcelona. Vi hjälper fotbollsintresserade att på ett enkelt, smart och säkert sätt få information om och boka biljetter till de bästa fotbollsmatcherna med PSG i Paris. Tack vare våra fördelaktiga avtal kan vi alltid erbjuda: Bra platser i den sektion du köper biljetter till, biljetter till rimliga och konkurrenskraftiga priser, även till de matcher som normalt blir utsålda väldigt fort. Som kund hos oss kan du handla tryggt och vara säker på att din fotbollsupplevelse i Paris verkligen blir så fantastisk som du hoppas.

En affärsidé driven av passion och intresse

Mannen bakom ParisFotboll.se, Marcus Moeschlin har själv ett passionerat förhållande till fotboll, musikaler, konserter och evenemang av alla de slag. Redan som 18-åring, började han arrangera resor till rockkonserter från hemorten Jönköping. Tre år senare, 1985, arbetade Marcus med Cornelis Vreeswijks sista turné och skiva. Därefter har det följt en lång och spännande karriär. En karriär där fokus alltid har varit att erbjuda människor evenemang och internationella upplevelser till överkomliga priser, inte minst under Marcus tid som ägare till Box Office på Norrmalmstorg. Marcus måste också räknas som en digitalpionjär inom evenemangs-världen eftersom han så tidigt som kring 1990 var med och skapade Global Tickets, ett nätverk där 22 länder köpte och sålde internationella evenemangsbiljetter elektroniskt mellan varandra. Detta medan konkurrenterna fortfarande använde sig av urmodigheter som fax och telefon. För detta fick nätverket 1992 motta det brittiska "Queen´s Award" för bästa export.

På Ticmates kundtjänst i Stockholm sitter Anna Leppäniemi, på det danska kontoret i Köpenhamn sitter Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup och Lea Levach och på kontoret i Barcelona sitter Jessica Horton. De har allihopa, liksom Marcus, en brinnande passion för alla slags evenemang runt om i världen, med tonvikt på musikaler och fotboll.

Anna har arbetat med försäljning av biljetter till nationella och internationella evenemang sedan 1997, när Anna blev anställd hos Box Office på Norrmalmstorg. På Ticmate arbetar Anna som copywriter samt ansvarar för svensk helpdesk och hjälper till med lanseringsarbetet av nya siter.

Inom Ticmate finns lång erfarenhet, och med kontor i både Sverige, Danmark och Spanien gör detta Ticmate till en lokal verksamhet med globala nätverk och ambitioner.

ParisFotboll.se ägs av Ticmate AB

Marcus Moeschlins huvudbolag Ticmate har endast funnits sedan 2006, ändå är framgången ett faktum. Visionen med bolaget är att bli den ledande aktören i Europa på internationell försäljning av biljetter och resor till olika typer av evenemang. Som ett led i detta startades siten LondonMusikaler.se. Idag finns LondonMusikaler.se på sjutton olika språk i lika många länder. Sedan dess har Ticmate även startat siter för andra typer av evenemang t ex LondonBiljett.se, LondonFotboll.se, MadridFotboll.se, BarcelonaFotboll.se, BarcelonaBiljett.se, ItalienFotboll.se, ParisBiljetter.se, RomBiljetter.se, PragBiljetter.se, NewYorkBiljett.se och MadridBiljetter.se.

I styrelsen för Ticmate AB sitter, förutom VD Marcus Moeschlin, även Ole Oftedal, ordförande, Jan Friedman och Kim Harbers. Både Oftedal och Friedman har lång erfarenhet både som företagsledare och från styrelsearbete med bolag verksamma inom handel, resor, media och annan tjänsteproduktion.

Marcus Moeschlin

 

Kundvagn