Paris Saint Germain

Biljetter till Paris Saint Germain Säsongen 2018-19

ParisBiljetter.se är stolta återförsäljare av fotbollsbiljetter till PSG Paris Saint-Germain, Zlatans förra klubb, på Parc des Princes i Paris! Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa dina matchbiljetter, online, till PSG Paris Saint-Germain! Din e-biljett skickas till din e-postadress (som en bifogad PDF-fil) inom 8 till 14 dagar före matchdatum.

Vi är en officiell återförsäljare och biljettdistributör för PSG och samtliga bokningar genomförs och hanteras av vår agent Travel Connection Leisure. 

Nedan ser du Paris Saint-Germain PSG's matchprogram för säsongen 2014/2015 på Parc des Princes i Paris. Vi säljer biljetter till PSG's samtliga hemmamatcher i Franska Ligue 1 och till lagets Champions League matcher. 
Läs mer om Paris Saint Germain här

Paris Saint-Germain är en ung förening som grundades 1970 tack vare en sammanslagning av de tidigare två Paris-lagen Paris F.C. och Stade Saint-Germain. Det nya laget PSG inledde sin första säsong i Ligue 2 som de vann, och sedan dess har laget spelat i högstadivisionen Ligue 1.

Efter 16 år av existens vann laget sin första ligatitel och det såg ut som att det nya huvudstadslaget var på väg att bli något stort. 1996 vann PSG UEFA-cupen, men utvecklingen därefter blev inte vad de hade hoppats på.

En morgon 2011 måste flertalet PSG-supportrar vaknat upp och inte trott sina ögon när de läste sin L’eqipue på väg till jobbet. Det forna (men inte särskilt framgångsrika) tennisproffset och tillika prinsen av Qatarska, Shejk Nasser Al-Khelafi, hade köpt mer än 70% av klubben.

I och med det nya ägarskapet har PSG numera QNB (Qatar National Bank) som huvudsponsor och därmed alla pengar i världen. Stjärnor har rullat in på löpande band, först in var Javier Pastore och efter det har vi fått se Thiago Silva, Maxwell, Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani, Lucas Moura, David Luiz, Marco Veratti, David Beckham, Zlatan Ibrahimovic och många fler stjärnor är att vänta.

Efter bara ett år gav satsningen resultat och PSG vann ligan direkt. Men ligatitlar eller framgångar i de inhemska cuperna betyder ingenting, målet är att vinna Champions League och bli den absolut bästa klubben i världen.

Tack vare PSG:s ekonomiska doping har fler rika investerare hittat till den franska ligan och det är bara en tidsfråga innan Ligue 1 går om både Italienska Serie A och Tyska Bundesliga när det gäller internationellt intresse och världsranking.

Paris Saint Germain

Matchlista 2018-19


Fotbollsnyheter

Håll koll på transfers, spelarövergångar och andra fotbollsnyheter via vår blogg: blog.ticmate.se/fotboll/

Parc des Princes. ParisFotboll.se

Info
Parc des Princes

Arenaöversikt, Parc des Princes Arenaöversikt Arenaöversikt Parc des Princes

Kapacitet
48.000

Adress
Parc des Princes,
24 Rue du Commandant Guilbaud,
Paris
Se på en karta, Parc des Princes Se på en karta

Se på en karta, Parc des Princes

Tunnelbana
Porte de Saint-Cloud Station

 
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post
Kundvagn